Una dintre cele mai tari farse de 1 aprilie de pe internet a fost făcută de un site pentru adulţi

Una dintre cele mai tari farse de 1 aprilie de pe internet a fost făcută de un site pentru adulţi

Cei care au intrat de 1 aprilie pe site-ul PornHub, unul dintre cele mai populare din lume, au avut parte de o surpriză. După ce au dat clic pe un clip, pe ecran le-a apărut un mesaj care îi informa că materialul video respectiv a fost partajat automat pe contul lor de Facebook.

 

„PornHub are acum partajare automată pentru video pe conturile tale de social media”, este mesajul carea apărut pe ecran. Este foarte este posibil ca acesta să fi provocat câteva atacuri de panică printre utilizatori.

 

 

Mai multe persoane care au uitat ce zi era au povestit pe reţelele de socializare că au trecut prin momente de panică când au văzut mesajul. „Aşa arată un infarct…” a scris cineva pe Reddit. „M-a speriat de moarte. Mama nu trebuie să ştie lucrurile ciudate la care mă uit”, a mai comentat un utilizator.

 

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult