Vezi ce părere are despre viteza internetului tău Bernie Sanders, candidat democrat la preşedinţia SUA

06.03.2016
Vezi ce părere are despre viteza internetului tău Bernie Sanders, candidat democrat la preşedinţia SUA

Mai multe persoane şi organizaţii din România au dat dovadă de aptitudini dezvoltate de real-time marketing după ce Bernie Sanders, candidat democrat la preşedinţia SUA, a publicat pe Twitter un mesaj despre viteza internetului din Bucureşti. „Astăzi, oamenii care locuiesc în Bucureşti, România, au acces la internet mult mai rapid decât în SUA. Aşa ceva este inacceptabil şi trebuie să se schimbe”, a scris el.

Mulţi români s-au simţit ofensaţi de comentariul politicianului, dar alţii s-au folosit de prilej pentru a face haz de necaz.

Din a doua categorie fac parte creatorii site-ului Berniespeedtest.com, pe care utilizatorii îşi pot testa viteza la internet şi vedea ce reacţie are Bernie la aceasta. În funcţie de rezultatul primit, Sanders va exclama: „Mama tututor conexiunilor la internet” sau „Această viteză este inacceptabil de mare”.

În spatele site-ului care a devenit cunoscut peste noaptea în întreaga lume se află trei tineri români: Mihnea Gheorghiu, Bogdan Savonea şi programatorul Mihai Pocorschi.

„Eram la birou şi am văzut mesajul (lui Sanders) şi toate reacţiile care au venit după aşa că m-am întrebat ce ar crede Bernie dacă ar afla că viteza mea de internet de acasă este de 90 Mbps?”, a declarat, pentru CNN, Mihnea Gheorghiu.

Mihai Pocorschi a dezvoltat site-ul în doar câteva ore. „Am vrut doar să îi arătăm că avem simţul umorului”, a continuat Gheorghiu. Cei trei îl asigură pe politician, chiar pe site, că îl plac în continuare. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult