Vodafone dă Internet gratuit la metrou, fără setări suplimentare

Vodafone dă Internet gratuit la metrou, fără setări suplimentare

După RCS-RDS şi Orange, iată că şi Vodafone coboară în subteran şi aduce, începând de azi, Internetul Mobil gratuit în staţiile de pe magistralele Metrorex. Acoperirea este asigurată şi în tunel.

Spre deosebire de ceilalţi operatori, Vodafone oferă Internet gratuit fără a chinui utilizatorii cu setări suplimentare (păcat, le-am fi oferit noi un tutorial ca să mai creştem traficul).

Conform comunicatului oficial, trecerea la o sesiune gratuită de browsing se face automat, fără a necesita modificarea setărilor de acces la Internet. Utilizatorii revin la o sesiune cu tarif normal de date, în apropierea ieşirii din staţiile de metrou.

Pentru accesarea Internetului, sunt recomandate dispozitive mobile (telefoane, laptopuri, tablete) înzestrate cu modem 3G/HSDPA şi cu o opţiune de Internet activă. Cei care nu au activat o astfel de opţiune, o pot face apelând *NET#.

Internetul gratuit de la Vodafone este disponibil pentru toţi clienţii, indiferent că sunt utilizatori de cartele pre-pay sau abonaţi.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News