Vodafone lansează 4GTV+ si anunţă un parteneriat cu Netflix

30.09.2016
Vodafone lansează 4GTV+ si anunţă un parteneriat cu Netflix

Vodafone Romania lansează serviciul de streaming video si de muzica 4GTV+ si anunţă un nou parteneriat cu Netflix.

4GTV+ vine cu o ofertă variată de canale TV, acoperind toate tipurile de continut: stiri, divertisment local si internaţional. Pachetul include acces la serviciul Zonga, precum si oferite de parteneri precum Disney Channel, Disney Junior si Disney Channel On Demand. De asemenea, Vodafone Romania anunta un parteneriat cu Netflix care include o oferta exclusiva pentru clientii Vodafone.

Utilizatorii 4GTV+ pot sa urmărească emisiuni difuzate live de canalele TV, dar şi sa pună pauză şi sa le urmărească mai târziu de la momentul la care le-au întrerupt, precum si sa deruleze de la inceput, cu ajutorul funcţiei „Repornire si derulare înapoi”. De asemenea, cu functia „Catch-up”, utilizatorii pot viziona emisiuni pe care nu le-au putut urmari live, optiune valabila timp de 72 de ore de la momentul difuzarii lor. In plus, clienţii beneficiază de experienţa multi-ecran, permiţând transferarea conţinutului disponibil prin 4GTV+ către ecranul TV si, in paralel, sa îşi folosească telefonul pentru alte activităţi a întrerupe vizionarea. Utilizatorii beneficiază si de continuitatea sesiunii de vizionare, opţiune prin care pot întrerupe vizionarea si apoi relua oricând exact de la momentul întreruperii.

Serviciul este disponibil pe smartphone-uri si tablete pentru toţi clienţii Vodafone Romania descărcând aplicaţia 4GTV+ din App Store şi Google Play. Abonaţii Vodafone pot beneficia de conţinutul integral oferit de serviciu, care include un bonus exclusiv de trei luni de Netflix, pentru abonamente incepand de la Red 19.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult