Vodafone oferă 2x 10GB trafic de date bonus la cartele preplătite, utilizatorilor şi prietenilor lor

23.11.2016
Vodafone oferă 2x 10GB trafic de date bonus la cartele preplătite, utilizatorilor şi prietenilor lor

Vodafone a anunţat noua ofertă de iarnă adresată utilizatorilor de cartele preplătite, prin care aceştia primesc 10GB trafic de date suplimentar şi au posibilitatea să „dăruiască” alţi 10GB trafic de date unui prieten la alegere, care la rândul său este utilizator de cartelă Vodafone preplătită.

Oferta se aplică la extraopţiunea de 6 euro, care în forma standard include 2.000 de MB trafic de date, 200 de minute internaţionale, precum şi 1.500 de unităţi „Ce vrei tu”, care pot fi folosite pentru trafic de date, apeluri sau SMS-uri naţionale.

În această iarnă, Cartela Vodafone vine cu o ofertă unică, prin care utilizatorii au puterea de a reinventa cadourile de Crăciun şi de a împărtăşi cu cei dragi beneficiile unui trafic generos de date în reţeaua lor de încredere, Supernet 4G+”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Toate beneficiile obţinute sunt valabile pentru o perioadă extinsă de timp, de cinci săptămâni.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult