Vodafone România introduce bonusuri lunare de până la 3 GB, pentru răsplătirea clienţilor fideli

04.04.2017
Vodafone România introduce bonusuri lunare de până la 3 GB, pentru răsplătirea clienţilor fideli

Utilizatorii de cartele şi abonamente în reţeaua Vodafone România care folosesc date mobile vor beneficia de bonusuri lunare pe viaţă de până la 3 GB, în funcţie de vechimea pe care o au în reţea.

Bonusurile sunt activate automat şi nu sunt condiţionate de achiziţionarea unui nou serviciu sau de reînnoirea unui contract existent. Acestea sunt flexibile şi cresc odată cu vechimea în reţea a utilizatorului, ajungând până la 3 GB de date lunar.

Pentru abonaţii persoane fizice şi companii, bonusurile vor fi valabile începând cu următoarea perioadă de facturare. Pentru clienţii care utilizează cartele preplătite, bonusul va fi activat în cursul lunii curente.

De exemplu, un utilizator Vodafone România cu abonament RED şi cu o vechime în reţea de 10 ani va primi un bonus lunar de 1 GB pentru toată durata de utilizare a serviciilor. Clienţii persoane fizice care au abonamente vor primi anual şi un bonus de 1 GB de date mobile în luna în care îşi sărbătoresc ziua de naştere.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult