Vodafone România, reţeaua cu cele mai bune viteze de download în roaming, potrivit măsurătorilor Speedtest by Ookla

Autori: Aurelian Mihai, Cătălin Niţu 25.07.2018
Vodafone România, reţeaua cu cele mai bune viteze de download în roaming, potrivit măsurătorilor Speedtest by Ookla

Potrivit testelor efectuate în străinătate de utilizatorii de comunicaţii mobile din România, folosind aplicaţia Speedtest by Ookla, Vodafone România este cea mai bună reţea mobilă pentru roaming în Europa.

Datele colectate în perioada octombrie 2017-martie 2018 iau în considerare toate tipurile de conexiuni 2G, 3G şi 4G, vizând 51 de ţări din Europa. Statisticile arată că viteza medie de descărcare pentru clienţii Vodafone România în roaming este cu cel puţin 15,6% mai mare decât a oricărui alt operator de comunicaţii mobile de pe piaţa românească.

Să oferim cea mai bună experienţă mobilă clienţilor noştri, nu doar atunci când se află în ţară, ci şi atunci când călătoresc în străinătate, rămâne prioritatea noastră principală. Continuăm să investim în reţeaua noastră şi să adoptăm cele mai noi tehnologii pentru a ne asigura că oferim clienţilor cele mai bune servicii mobile, astfel încât să păstreze legătura cu cei dragi şi să se bucure de viaţa lor conectată”, a declarat Cătălin Buliga, Technology Director, Vodafone România.

Rezultatele au fost posibile şi datorită parteneriatului cu peste 60 de operatori de comunicaţii mobile din Europa, prin care Vodafone România asigură clienţilor săi cea mai mare acoperire de roaming 4G.

 

Tags: