Vrei să-i trimiţi un mesaj lui Mark Zuckerberg? Facebook te poate taxa cu 100 $!

Vrei să-i trimiţi un mesaj lui Mark Zuckerberg? Facebook te poate taxa cu 100 $!

În ultimii doi ani, unele decizii luate de Mark Zuckerberg în legătură cu cea mai importantă reţea de socializare din lume au fost controversate. Fondatorul Facebook are şi el pagină de utilizator şi teoretic poate primi un mesaj de la oricine. De curând, cei care au încercat să facă asta au fost întâmpinaţi cu o taxă de 100 $, dacă doreau ca mesajul lor să ajungă în Inbox. Altfel, el ajunge gratuit în directorul Other şi va fi cel mai probabil trecut cu vederea. O astfel de mutare nu putea să nu primească reacţii, însă cei care vor încerca acest lucru acum s-ar putea să nu fie taxaţi. De ce?

100 $ pentru ca mesajul să ajungă în Inbox-ul important

În luna decembrie a anului trecut, Facebook a introdus o taxă pentru cei care doreau să trimită un mesaj în Inbox-ul unei persoane cu care nu erau prieteni. Decizia a fost luată pentru a reduce din spam-ul făcut de unii utilizatori. Dacă te costă să trimiţi un mesaj, poate că nu vrei să mai trimiţi mii sau zeci de mii de mesaje către necunoscuţi. Oficialii Facebook au spus că, în timp, acea taxă poate să varieze. Aşa se face că, pentru o scurtă perioadă, un mesaj către Inbox-ul lui Mark Zuckerberg a costat 100 $. Opţiunea a fost testată cu mai multe conturi care nu se aflau pe lista de prieteni a lui Mark. După câteva ore, ea a dispărut.

Dacă această sumă de 100 $ a fost valabilă pentru Mark Zuckerberg, voi cât aţi plăti pentru a putea transmite un mesaj direct către Inbox-ul vedetei favorite?

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News