Yahoo! Games se va închide pe 13 mai

15.03.2016
Yahoo! Games se va închide pe 13 mai

Yahoo! Games, unul dintre cele mai vechi servicii oferite de compania americană, va fi închis pe 13 mai 2016, potrivit unui anunţ publicat la adresa games.yahoo.com.

Începând cu 14 martie, anul curent, nu se mai pot face achiziţii în cadrul jocurilor. Iniţial, Yahoo! anunţase că ia în calcul vânzarea platformei, dar se pare că s-a răzgândit.

Yahoo! Games a fost lansat în 1998, după ce compania a achiziţionat Games Domain. În 2008, Yahoo! Games avea 18 milioane de utilizatori unici pe lună. De atunci numărul acestora a scăzut, pe măsură ce dispozitivele şi aplicaţiile mobile au devenit populare. 

Cândva operatorul celui mai mare motor de căutare online, Yahoo! a ajuns acum în situaţia de a închide mai multe servicii. Compania analizează şi vânzarea de active neesenţiale în valoare de 1-3 miliarde de dolari, inclusiv patente, a declarat directorul financiar Ken Goldman, citat de Reuters. Mai mult, 15% dintre angajaţi vor fi concediaţi. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult