YouTube deschide serviciul Live Streaming pentru toţi utilizatorii cu peste 100 abonaţi

YouTube deschide serviciul Live Streaming pentru toţi utilizatorii cu peste 100 abonaţi

YouTube deschide accesul la serviciul Live Streaming şi pentru utilizatori cu mai puţin de 1000 abonaţi, noua limită fiind de 100 abonaţi. Altfel, oricine deţine un cont YouTube cu minim 100 abonaţi poate avea propriul canal de televiziune online, prin care să redea conţinut de creaţie proprie şi evenimente live.

YouTube Live Streaming

Funcţia Live Streaming poate fi activată din pagina Account features, selectând butonul Enable pus în dreptul secţiunii YouTube Live. Deoarece extinderea funcţiei Live Streaming este realizată gradual, este posibil ca butonul Enable să nu apară imediat pentru toţi utilizatorii eligibili, fiind nevoie să vizităm pagina Account features de mai multe ori.

Totuşi, chiar şi cei care încă nu întrunesc condiţiile pentru a avea propriul canal Live pe YouTube au parte de opţiuni noi, spre exemplu schimbarea miniaturilor generate automat pentru filmuleţe cu imagini personalizate, inserarea de link-uri către magazine online sau alte website-uri în filmuleţele încărcate, respectiv direcţionarea utilizatorilor către playlist-uri video.

Mai multe informaţii utile pentru folosirea optimă a serviciului Live Streaming puteţi afla vizitând secţiunea Creator Playbook, pusă la dispoziţie în cadrul portalului YouTube.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult