YouTube Music adaugă opțiunea ”Plâns”, pentru momentele în care dorești astfel de muzică

18.09.2023
YouTube Music adaugă opțiunea ”Plâns”, pentru momentele în care dorești astfel de muzică

Google lucrează permanent la îmbunătățirea opțiunilor de ascultare pe YouTube Music, incluzând până și o listă în stilul TikTok, dar cu mostre de melodii propuse spre ascultare.

Versiunea YouTube optimizată pentru muzică încearcă cu tot dinadinsul să ajungă din urmă alternative precum Spotify și Apple Music, una dintre strategiile găsite fiind introducerea unei liste cu mostre de melodii inspirată de TikTok. În practică, șirul îmbunătățirilor atunci este mult mai amplu.

Următoarea evoluție YouTube Music este introducerea unei selecții de noi filtre pentru specificul de muzică pe care ai vrea să-l descoperi într-un anumit moment:

  • Party
  • Romance
  • Feel good
  • Sleep
  • Cry

Rămâne de văzut cum va diferenția YouTube Music între filtrele Sleep și Relax, din moment ce ambele vizează aproximativ același specific de melodii. Selectarea unuia dintre cele zece filtre disponibile în total va fi reflectată în listele Mixed for You, Listen again, From your library și altele.

Adevăratul „mister” este cum va reuși Google să-i facă să plângă pe abonații You Tube Music, doar cu ajutorul selecțiilor de melodii selectate pentru ascultare.

Noile filtre pentru selectarea specificului melodiilor încep deja să apară pentru utilizatorii din anumite regiuni ale lumii, mai multe regiuni urmând să fie adăugate începând cu săptămânile următoare.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult