YouTube ne aduce aminte de moda casetelor VHS

YouTube ne aduce aminte de moda casetelor VHS

YouTube sărbătoreşte cu stil cea de-a 57 aniversare a casetei VHS, oferind nostalgicilor posibilitatea să transforme orice filmuleţ YouTube într-o înregistrate cu aspect de casetă video uzată, închiriată din magazinul de la colţul blocului.

YouTube ne aduce aminte de moda casetelor VHS

Noua funcţie este disponibilă pentru o bună parte din colecţia de filmuleţe YouTube şi poate activată cu butonul de forma unei casete VHS, transformând orice clip HD într-o înregistrare distorsionată şi cu efect de “pureci”, specific înregistrărilor analogice păstrate pe casete cu bandă magnetică.

YouTube nu dă prea multe detalii privind lista de filmuleţe compatibile, însă judecând după utilitatea îndoielnică pe care filtrul VHS îl are în folosirea de zi cu zi, este puţin probabil ca moda casetelor video să persiste dincolo de ziua acestei aniversări.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult