YouTube Red are doar 1,5 milioane de abonaţi, la un an de la lansare

04.11.2016
YouTube Red are doar 1,5 milioane de abonaţi, la un an de la lansare

Când oamenii s-au obişnuit să primească un serviciu gratuit timp de mulţi ani este foarte greu să îi determini să plătească pentru acesta, indiferent ce beneficii suplimentare oferi. Această lecţie o reînvaţă YouTube, care a reuşit să strângă doar 1,5 milioane de abonaţi pentru serviciul său premium Red, la un an de la lansare, potrivit unor surse ale publicaţiei The Verge.

 

Numărul este mic dacă ţinem cont de faptul că YouTube este cel mai mare site de conţinut şi streaming video din lume, cu peste un miliard de utilizatori în fiecare lună.

YouTube Red costă 10 dolari pe lună şi oferă în jur de 20 de show-uri originale, vizionare offline şi rulare în backround a clipurilor, eliminarea tuturor reclamelor şi acces la Google Play Music şi cele 35 milioane de piese pe care le include.

 

 

Totuşi, potrivit surselor The Verge, compania Google, care deţine YouTube, este mulţumită cu acest număr de abonaţi şi va continua să investească în serviciul Red. Mai multe show-uri originale vor fi lansate la începutul lui 2017.

 

YouTube Red ar putea creşte accelerat după ce va fi disponibil în mai multe ţări. În acest moment serviciul este oferit doar în SUA, Australia, Noua Zeelandă şi Mexic. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult