YouTube repeat – cum să asculţi muzică pe YouTube în mod Repeat

16.03.2014
YouTube repeat - cum să asculţi muzică pe YouTube în mod Repeat

YouTube repeat este o funcţie care îţi permite să asculţi în mod repetat melodiile favorite pe cel mai mare portal de conţinut video, YouTube.

Să presupunem că tocmai ai descoperit o piesă superbă şi nu mai saturi de ea. Cum YouTube este una din cele mai la îndemână surse online pentru muzică tare, poţi s-o foloseşti pentru a asculta această piesă nouă. Nu doreşti însă să apeşi Play de fiecare dată când ea se termină şi ţi-ar plăcea să ai la dispoziţie o funcţie de repeat pentru YouTube. Din fericire, există o serie întreagă de soluţii pentru această problemă. Nu ai fost şi nu vei fi primul care doreşte să asculte în felul acesta melodiile preferate online de oriunde s-ar afla.

Modificarea adresei web

Multe din serviciile online de tip YouTube Repeat folosesc o metodă simplă pentru utilizatori. Aceştia trebuie să înlocuiască o serie de caractere din adresa web a clipului de pe YouTube. Spre exemplu, înlocuieşti „tube” din youtube.com cu „repeat” şi gata. Sau înlocuieşti „youtube.com” cu „listenonrepeat.com”. Laşi astfel tab-ul neatins şi asculţi în continuu piesa pentru care ai o obsesie de moment.

Un exemplu de modificare a adresei web

Funcţie Repeat avansată

Ce te faci atunci când piesa preferată are anumite porţiuni la început şi la sfârşit care nu îţi plac? Ai la dispoziţie un serviciu de YouTube Repeat similar cu cele de mai sus. Youtubeonrepeat.com te lasă însă să stabileşti liste de redare şi să selectezi porţiunile din clip pe care vrei să le asculţi pe repeat.

Selectarea intervalului pentru funcţia Repeat

Extensii pentru browser

Fiind o funcţie relativ uşor de implementat, pentru YouTube Repeat există şi câteva extensii pentru browser-ele Mozilla Firefox şi Google Chrome. Pentru Firefox se instalează extensia YouTube Auto Replay. Ea introduce un buton nou sub clipurile încărcate în pagina YouTube. Apăsaţi Replay şi bucuraţi-vă de melodia preferată pe repeat.

Pentru Chrome aveţi extensiile Auto Replay for YouTube şi Looper for YouTube. Amândouă adaugă câte un buton în pagina YouTube a clipului. Prima adaugă opţiunea Auto Replay sub clip în colţul din dreapta, iar cea de-a doua inserează un buton Loop lângă butoanele de Like şi Dislike.

Extensia Looper for YouTube

Cei ce folosesc browser-ul Safari pot folosi extensia YouTube Auto Replay. Ea poate fi descărcată de aici. În lipsa unor extensii pentru Internet Explorer, puteţi folosi serviciile de modificare a adresei web, menţionate mai sus.

Aplicaţie pentru Android

Cei ce doresc să asculte melodiile de pe YouTube pe Repeat pe smartphone au la dispoziţie aplicaţia Listen on Repeat for YouTube. Ea poate fi instalată pe majoritatea smartphone-urilor sau tabletelor cu Android.

Acestea sunt doar câteva din opţiunile pe care le aveţi la dispoziţie pentru asculta clipuri YouTube pe Repeat. Noi am selectat aici unele din cele mai populare extensii şi servicii online. Dacă folosiţi alte metode şi vreţi să le împărtăşiţi cu cititorii, puteţi folosi căsuţa de comentarii de mai jos.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News