Abonații YouTube Premium primesc și Stadia Pro gratuit în România

18.08.2021
Abonații YouTube Premium primesc și Stadia Pro gratuit în România

Chiar dacă s-a lansat deja de aproape doi ani, platforma de gaming Google Stadia nu pare să se bucure de un succes foarte mare în piață. Serviciul de streaming oferă acces fără hardware de gaming la o selecție de titluri de top precum Destiny, Assassin’s Creed, sau Cyberpunk, dar utilizatorii nu se înghesuie să cumpere jocuri prin intermediul său. Google încearcă însă să atragă utilizatorii către platforma sa de gaming, oferind abonaților YouTube Premium acces gratuit la Stadia Pro pentru trei luni.

Abonații YouTube Premium au și trei luni gratuite de Stadia Pro

Toți utilizatorii de YouTube Premium care au abonamente active și care nu au avut până acum un abonament Stadia Pro pe același cont vor putea primi trei luni de acces gratuit la serviciul de gaming. Oferta este disponibilă și în România, pe lângă SUA, Canada, Germania, Ungaria, Olanda, Norvegia, Polonia, Spania, Suedia, Elveția și Marea Britanie. Oferta este disponibilă doar până pe 31 ianuarie 2022, timp în care o poți revendica, iar data limită pentru activarea unui cont Stadia Pro după aceea este 14 februarie 2022.

După terminarea celor trei luni de gratuitate, abonamentul Stadia Pro costă 50 de lei pe lună, echivalentul a 10 euro, iar taxarea este automată. Este indicat să opriți taxarea dacă nu vreți să continuați înainte ca perioada de trei luni să se termine.

Accesul la Google Stadia este gratuit, putând cumpăra sau juca jocuri gratuite de pe platformă fără a plăti un abonament. Stadia Pro vine însă cu o serie de avantaje pentru gameri. În primul rând, vine cu o colecție de jocuri gratuite, care sunt adăugate lunar, similar cu ceea ce oferă Sony în PlayStation Plus sau Microsoft în Xbox Live Gold. Apoi, poți juca titlurile în rezoluție 4K pe un televizor cu Chromecast Ultra sau Chromecast with Google TV, sau pe un PC cu monitor 4K.

sursa: The Verge

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult