Amazing Alex, creatorii Angry Birds se întorc cu un nou puzzle

12.07.2012
Amazing Alex, creatorii Angry Birds se întorc cu un nou puzzle

Celebrii producători de jocuri Rovio au promis încă de la sfârşitul anului trecut că vor lansa o serie de jocuri complet nouă, iar această promisiune a fost onorată astăzi prin lansarea Amazing Alex.

Ca şi cunoscuta serie Angry Birds, noul titlul de la Rovio este un puzzle bazat pe interacţiuni fizice, însă acesta se depărtează de simpla aruncare a unor înaripate în inamici şi se apropie de un titlul celebru pentru PC, Incredible Machine.

Amazing Alex

Nivelurile, pentru care Alex va trebui să găsească una din multiplele soluţii pentru finalizare, necesită o abordare logică a interacţiunilor fizice. Scopul este declanşarea unei reacţii în lanţ între diferite obiecte casnice sau jucării, acestea permiţând finalizarea diferitelor sarcini impuse de designeri.

Jocul oferă 100 de niveluri, permite crearea unora noi de către utilizatori iar producătorii promit că vor veni şi ei cu conţinut nou, aşa cum am fost obişnuiţi la seria Angry Birds. Amazing Alex este disponibil în versiuni pentru iOS şi Android, atât pentru telefoane cât şi pentru tablete, existând şi variante gratuite susţinute de bannere publicitare. Versiunile pentru Windows, OS X şi Windows Phone sunt promise pentru un viitor apropiat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News