Angry Birds Star Wars se joacă pe Facebook

19.12.2012
Angry Birds Star Wars se joacă pe Facebook

Fanii seriei Angry Birds Star Wars pot lăsa din mână tableta sau telefonul mobil, mutând acţiunea pe Facebook, unde putem compara scorurile obţinute cu prietenii şi afla în sfârşit cine e mai tare la Angry Birds.

Angry Birds Star Wars se joacă pe Facebook

În mare parte, versiunea pentru Facebook a jocului Angry Birds Star Wars este identică celei pentru tabletă şi smartphone, însă avem câteva diferenţe care merită menţionate. Fiind găzduit în paginile unei reţele de socializare, Angry Birds Star Wars ne permite să postăm scorurile obţinute în pagina de profil şi compara rezultatele cu cele ale prietenilor. Atunci când nu suntem prinşi în febra competiţiei, putem trimite cadouri prietenilor care joacă Angry Birds Star Wars odată cu noi.

Rovio, producătorul seriei Angry Birds, va oferi amatorilor de jocuri pe Facebook câte 5 niveluri în fiecare săptămână, suficient cât să nu ne plictisim prea curând de jucat Angry Birds Star Wars. Suplimentar, în fiecare săptămână sunt organizate turnee la care putem participa împreună cu prietenii, luptând pentru premii oferite în cadrul jocului. Potrivit Rovio, versiunea pentru Facebook a jocului oferă suport pentru power ups-uri şi o abilitate nouă de care ne putem folosi în timpul luptelor.

Presupunând că deţineţi deja un cont de utilizator Facebook, vă puteţi juca Angry Birds Star Wars accesând acest link.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult