Aşa arată un Death Knight în Wrath of The Lich King

30.07.2008
Aşa arată un Death Knight în Wrath of The Lich King

Dacă eşti fan World of Warcraft şi abia aştepţi să apară mult anticipatul addon Wrath of The Lich King, acum ai ocazia să vezi cum arată de fapt noua clasă Death Knigh. Evident, cavalerul mort este însoţit şi de mount-ul său credincis şi costisitor.

Wrath of The Lich King

Deşi zvonurile şi imaginile din Wrath of The Lich King circulă de ceva timp pe net, încă nu văzusem cum arată Death Knight-ul în start screen-ul addon-ului Wrath of The Lich King. A fost nevoie să apară o nouă versiune beta a acestuia, lansată ieri, pentru a avea un screenshot cu start screen-ul noii clase. După copite, Death Knight-ul de level 57 din imaginea de mai jos pare să fi survenit dintr-un Tauren. Iar sabia trădează un Warrior.

Wrath of The Lich King

Şi mai amuzant arată mount-ul zburător al Death Knight-ului. Este de fapt un schelet cu pene de Gryphon, numit The Winged Steed of the Ebon Blade. Blizzard a ales că creeze flying mount-ul de Death Knight din pasărea Alianţei, Gryphon. Din acest motiv, cei care preferă Hoarda s-ar putea simiţi nedreptăţiţi. Wyvern lor se pare că a fost neglijat de Blizzard.

Wrath of The Lich King

Urmărește Go4IT.ro pe Google News