Assassin’s Creed 3 – review în premieră pentru România

02.11.2012
Assassin's Creed 3 - review în premieră pentru România

Assassin’s Creed III este o cu totul altă mâncare de peşte faţă de Assassin’s Creed: Revelations, avem de-a face cu o continuare în adevăratul sens la cuvântului, ce nu se mai mulţumeşte doar să recicleze conţinutul din anii anteriori ci vine o bază solidă de noutăţi, capabile să justifice cifra din coada titlului.

Chiar dacă aşa cum se întâmplă de multe ori cu jocurile create în continuarea unor titluri celebre, nu toate schimbările aduse sunt inspirate, Assassin’s Creed III străluceşte în foarte multe privinţe, reuşind să ofere o experienţă de joc impresionantă.

După cum a şi fost anunţat încă de foarte mult timp, eroul din jocurile anterioare, pe numele său Ezio Auditore de Firenze, s-a retras în glorie lăsând rolurile principale din Assassin’s Creed III împărţite între Desmond Miles (eroul din prezent al seriei) şi un strămoş al acestuia, amerindianul Connor Kenway.

Acţiunea din Assassin’s Creed III se desfăşoară în timpul Războiului de Independenţă, în urma căruia s-au format Statele Unite ale Americii. Intrigile politice au jucat mereu un rol important în seria Assassin’s Creed, însă în cel de-al treilea joc au fost ridicate la rang de artă.

Citeşte mai departe review-ul complet Assassin’s Creed III, pe Go4Games.ro.

Click pentru galeria foto Assassin's Creed III

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult