Assassin’s Creed 3 – video preview

31.10.2012
Assassin’s Creed 3 - video preview

Vă prezentăm primele impresii din Assassin’s Creed III, înainte de lansarea oficială a jocului, filmate şi comentate de Cosmin Aioniţă, redactor Go4games.

Assassin’s Creed III pune capăt poveştii eroului Desmond Miles şi face introducerea unui nou personaj – asasinul de origine amerindiană Connor Kenway.

Pe numele său indian Ratohnhake’ton, Connor este fiul unui pelerin britanic şi al unei femei din tribului Mohawk. Acţiunea se desfăşoară în timpul Războiului de Independenţă în urma căruia au fost create Statele Unite ale Americii (1753-1783). Avem la dispoziţie mai multe regiuni de explorat: oraşele Boston şi New York, precum şi The Frontier – un mediu de joc open-world ce promite a fi de 1,5 ori mai întins decât Roma din Assassin’s Creed: Brotherhood.

Urmăreşte prezentarea video cu jocul Assassin’s Creed 3, pe Go4games.ro.

Assassin’s Creed 3

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult