Battlefield 4 – primele imagini şi secvenţe de gameplay

Battlefield 4 - primele imagini şi secvenţe de gameplay

Electronic Arts a dezvăluit primele imagini din Battlefield 4, joc aflat în producţie la studioul suedez DiCE. Sunt incluse secvenţe din campania single player a jocului, organizate sub forma unui clip a cărui lungime depăşeşte 17 minute.

În prezentarea ţinută cu ocazia cu ocazia GDC 2013, reprezentanţii Electronic Arts au pus accentul pe particularităţile multiplayer ale seriei Battlefield, care, de această dată, se vor regăsi şi în componenta single player a jocului: medii de joc imense şi destructibile, acces către o gamă variată de vehicule controlabile şi posibilitatea de a da ordine colegilor de echipă.

De asemenea, progresul jucătorilor în campania single player va fi atent monitorizat, urmând a fi oferite o serie de elemente sociale prin intermediul cărora performanţele proprii vor putea fi comparate direct cu cele ale prietenilor care joacă Battlefield 4.

Urmăreşte primul trailer de prezentare Battlefield 4, pe Go4games.ro.

Battlefield 4 - click pentru galeria de imagini

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult