Cadouri pentru Ziua Îndrăgostiţilor

12.02.2008
Cadouri pentru Ziua Îndrăgostiţilor
Valentine’s Day – Cadouri pentru EL

Cadouri pentru EL

Valentine’s Day este Ziua Îndrăgostiţilor, nu doar a Îndrăgostitelor, iar dacă vreţi să-i faceţi o surpriză partenerului, vă oferim cîteva idei de cadouri.

Căşti Sennheiser CX 300

Sennheiser CX 300

Dacă îi place foarte mult să asculte muzică şi interacţionează cu un mediu zgomotos în fiecare zi, noi recomandăm căştile Sennheiser CX 300. Cu o calitate a sunetului aproape excelentă, aceste dispozitive intra-auriculare oferă o izolare fonică foarte bună. Aceasta implică o scădere semnificativă a volumului de audiţie, timpanul fiind astfel cruţat. Le găsiţi aici.

Aparat de bărbierit Philips HQ7140

Philips HQ7140

Aşa cum femeile apreciază o trusă de machiaj bună, aşa bărbaţii apreciază un aparat de ras de calitate. Lăsându-i la o parte de puriştii care nu se pot despărţi de briciul primit de la bunicul, un aparat Philips cu discuri este potrivit pentru majoritatea reprezentanţilor genului masculin. În plus, dacă el este mai comod şi devine prea des deranjant de „ţepos”, acest cadou va fi şi o aluzie subtilă care s-ar putea să nu rămână fără efect. Cum astfel de aparate s-au înmulţit foarte mult în ultimul timp, poate fi ales aproape orice model cu trei discuri, în funcţie de buget. Mai multe opţiuni aveţi aici.

Mouse Razer Diamondback 3G

Razer Diamondback 3G

Jocurile pe calculator pot fi o pasiune sau un hobby pentru partenerii voştri. Dacă ei ştiu care sunt priorităţile într-o relaţie şi vor renunţa oricând la o partidă de Counter Strike pentru a petrece timp cu voi, atunci poate că merită să îi recompensaţi cu un mouse profesional pentru jocuri. Razer Diamondback 3G este de 2,25 ori mai rapid decât un mouse optic standard şi, de ce nu, arată mult mai bine decât acestea. Se poate comanda de la acest magazin.

Canon PowerShot SX100 IS

Canon PowerShot SX100 IS

Acest gadget care poartă sigla Canon se remarcă printr-o serie de dotări foarte atrăgătoare. Senzorul are o rezoluţie de 8 MP, iar obiectivul cu zoom optic 10x dispune de eficientul sistem de stabilizare a imaginii IS. Ecranul din dotare are diagonala de 2.5”, iar blitzul este încorporat într-un modul rabatabil. Alimentarea se face cu doi acumulatori AA, iar pozele pot fi stocate pe carduri SDHC de mare capacitate. Calitatea imaginii se înscrie în standardele cu care ne-a obişnuit producătorul nipon. Îl găsiţi aici.

Sistem de navigaţie Mio C520

Mio C520

Dacă el are maşină, dar nu şi-a achiziţionat încă un sistem de navigaţie cu GPS, acest cadou ar putea fi foarte inspirat. PDA-ul de faţă dispune de un ecran cu diagonală generoasă de 4.3” şi aplicaţia MioMap V3 cu hărţi pentru toată Europa. Ca orice alt PDA, Mio C520 poate reda fişiere audio, video şi imagini. În pachet sunt incluse încărcătorul pentru maşină şi suportul pentru parbriz. Poate fi comandat de aici.

Casatorii Online - Apropo.roDacă nu îi poţi face sufletului pereche un astfel de cadou, propune-i o căsătorie de probă. Încearcă ceva special de Valentine’s Day! Inscrie-te la Căsătorii Online cu tot tacâmul pe Apropo.ro.

Valentine’s Day – Cadouri pentru EA

Mai sunt câteva zile până la Valentine’s Day şi vrem să venim în ajutorul celor care nu au încă idei de cadouri pentru persoana iubită. Am decis să nu prezentăm concepte sau alte produse superbe, dar indisponibile în ţara noastră. Vom fi cât se poate de practici, prezentând cadoul, motivul pentru care vi-l recomandăm şi unul sau mai multe link-uri ale magazinelor virtuale de unde l-aţi putea comanda.

Cadouri pentru EA

Am citit la un moment dat într-un ziar sau pe un site de ştiri despre un studiu legat de atracţia femeilor faţă de culoarea roz. În ciuda vocilor din public care susţin că acest fapt este doar un mit, statistica spune că majoritatea preferă această culoare. În consecinţă, nu vom prezenta doar gadgeturi roz, dar nici nu le vom exclude total din scurta selecţie de aici.

iRiver Mplayer 1 GB

iRiver Mplayer 1 GB

Forma inedită a acestui player de la iRiver l-a calificat pentru lista de faţă. Nu are ecran şi va trebui să-l tragi de urechiuşe pentru a seta volumul sau pentru a trece la piesa următoare. Probabil că va arăta foarte bine la gâtul persoanei dragi. Disponibil aici.

Creative Zen Stone Plus 2 GB

Creative Zen Stone Plus

E puţin mai mare decât un iPod Shuffle de ultimă generaţie şi îl depăşeşte din toate celelalte privinţe. În primul rând, are ecran. E mic, e OLED monocrom albastru, dar poţi să selectezi piesa dorită şi poţi să faci anumite setări. Are radio, o sursă de muzică şi informaţii destul de populară, precum şi reportofon pentru acele situaţii când vrei să şantejezi pe cineva. Personal nu apreciez aplicaţia iTunes şi mă deranjează când trebuie să depind de un program pentru a-mi transfera muzica pe player. Creative Zen Stone Plus nu are nevoie de aşa ceva, fiind recunoscut de calculator ca stick USB. Când vine vorba de preţ şi capacitate, iPod-ul Shuffle ar trebui să se sesizeze şi să dispară de pe piaţă cu coada între picioare. Convingeţi-vă singuri.

Nokia 7900 Prism

Nokia 7900 Prism

Liniile acestui telefon pot sugera faţetele unui diamant, iar cu toţii ştim ce înseamna aceasta pentru o fată. Dar să nu ne ia gura pe dinainte şi să revenim la subiectul acestui articol. Nokia 7900 Prism este un telefon fashion de ultimă generaţie cu ecran OLED. Ceea ce îl scoate în evidenţă şi mai mult este posibilitatea de a selecta culoarea de iluminare a tastelor şi a LED-urilor de pe marginea superioară a dispozitivului. Memoria internă de 1 GB ar trebui să fie îndestulătoare pentru nevoile muzicale ale unui utilizator obişnuit. Îl găsiţi la această adresă.

Canon Digital IXUS 70

Canon Digital IXUS 70

Dacă prietena dumneavoastră este ceva mai pretenţioasă la calitatea pozelor pe care le face, acest aparat i se potriveşte. În ciuda faptului că are o grosime de doar 19 mm, Canon nu a făcut rabat la calitatea imaginii. Dimensiunile îl ajută să se piardă printr-o poşetă, iar construcţia este remarcabilă. Vă putem asigura că o rezoluţia de 7.1 MP a senzorului este îndeajuns de mare, iar pozele cu voi doi realizate de IXUS 70 nu vă vor dezamăgi. Unul din locurile de unde poate fi achiziţionat este acesta.

Asus Eee PC în culori

Asus Eee PC în culori

Pentru că ei îi plac foarte mult laptopurile cât mai mici şi colorate, puteţi să-i oferiţi ultraportabilul de la Asus. Versiunile cu carcasă albastră, verde şi, de ce nu, roz sunt disponibile la noi în ţară. Printre avantajele utilizării lui se numără faptul că va putea sta lejer în pat atunci când conversaţi pe messenger şi poate fi luat cu uşurinţă oriunde. Totuşi, vă recomandăm să-i instalaţi Windows XP pentru că s-ar putea să se sperie de acea distribuţie de Linux.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News