Câştigi un concurs de jocuri pe telefon în Tunisia, primeşti o vacă

06.05.2016
Câştigi un concurs de jocuri pe telefon în Tunisia, primeşti o vacă
Un cuplu din Tunisia care a câştigat un concurs la un joc pe telefonul mobil a plecat acasă cu un premiu mai puţin obişnuit – o vacă numită Pamela. 
 
Competiţia a fost organiată de o companie, DigitalMania, care a dezvoltat un joc multiplayer pentru smartphone numit „Bagra” (trad. „Vacă”). Jucătorii trebuie să aibă grijă de o turmă de vaci şi să-i împiedice pe adversari să le fure animale din cireadă. În acelaşi timp, ei trebuie să fure vaci din turmele altora. Cine are cea mai mare cireadă la sfârşit câştigă. 
 
 
Dezvoltatorii Bagra au achiziţionat o a doua vacă, numită Brigitte, pentru următoarea ediţie a concursului. Soarta animalului este, însă, incertă, deoarece câştigătorii pot decide ce se întâmplă cu Brigitte: pot lua vaca acasă, o donează îns copuri caritabile sau primesc direct carnea. 
 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult