Ce jocuri aşteptăm în 2008

18.01.2008
Ce jocuri aşteptăm în 2008
Avanpremiera jocurilor anului 2008

Anul 2007 a fost unul de excepţie pentru jucătorii împătimiţi, titlurile lansate oferindu-le motive bine întemeiate de a nu se dezlipi de calculator. Crysis, Unreal Tournament III, Supreme Commander şi STALKER Shadow of Chernobyl sunt doar câteva din cele mai apreciate nume ce au marcat anul pe care l-am încheiat de curând.

……………………………………………………………….

Alte materiale legate de jocurile anului 2008:

……………………………………………………………….

Ne vom îndrepta acum spre ce ne aşteaptă în 2008 şi vom trece în revistă câteva jocuri pentru PC anunţate. Dacă am trecut cu vederea un anumit joc, rubrica de comentarii vă stă la dispoziţie pentru o scurtă prezentare, un argument şi eventual un link.

Starcraft 2

Starcraft 2

La aproape 10 ani de la debutul seriei, cei de la Blizzard Entertainment au anunţat următorul episod. Cultul creat în jurul lui a avut o asemenea amploare încât Starcraft: Brood War este jucat chiar şi în ziua de azi. Nu ne vom vorbi prea mult despre Starcraft 2 deoarece am realizat cu ceva timp în urmă o prezentare ceva mai amplă, odată cu apariţia informaţiilor despre facţiunea Terran. Site-ul oficial include acum informaţii şi despre Protoss, noile unităţi specifice facţiunii Zerg fiind încă necunoscute. Detalii, preview-uri şi alte poze sunt disponibile pe site-urile IGN.com şi GameSpot.com.

Fallout 3

Fallout 3

Anunţat din 2004, această continuare a seriei RPG de succes din anii 1997-1998 va plasa jucătorul într-un univers post-apocaliptic. Războiul nuclear din anul 2077 a devastat Pământul, iar Vault 101 este oraşul supravieţuitorilor din zona Washington DC care a servit ca loc sigur de adăpost pentru locuitorii săi timp de 200 de ani. Intriga este bazată pe dispariţia tatălui personajului principal. La doar 19 ani, acesta din urmă părăseşte oraşul în căutarea lui. Studioul care a preluat drepturile pentru joc, Bethesda, a renunţat tipul de luptă bazat pe ture. Noul sistem în timp real dispune însă de un mod de focalizare a atacului pe anumite zone ale corpului. Lansarea jocului este anunţată pentru sfârşitul anului. Detalii şi capturi de ecran.

Far Cry 2

Far Cry 2

Anunţat pentru luna martie, Far Cry 2 va călca pe urmele predecesorului său din perspectiva peisajelor ample şi detaliilor grafice pe care le oferă. Cei de la Ubisoft au schimbat însă puţin reţeta jocului. Nu mai avem o insulă tropicală împânzită cu monştri, ci vom juca rolul unui mercenar prins între două grupări armate din Africa. Imagini din joc şi alte detalii puteţi găsi pe site-ul nostru sau pe cele de specialitate.

Spore

Spore

Spore este un simulator care are la bază principiile evoluţiei formelor de viaţă. Veţi controla un organism de la stadiu de celulă până la trasformarea sa într-o creatură capabilă să populeze o planetă şi să creeze o civilizaţie. Pentru cei care doresc chiar mai mult de atât există posibilitatea extinderii jocului la nivel interplanetar şi interstelar. Creat de Will Wright, Spore va reprezenta ceva nou pe scena jocurilor actuale, putând deveni următorul The Sims. Detalii şi imagini pe IGN.com şi GameSpot.com.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News