Ce telefon este necesar pentru a juca Warcraft Arclight Rumble, noul titlu de mobil de la Blizzard

04.05.2022

Blizzard Entertainment se pregătește de lansarea unui nou joc Warcraft, de această dată conceput pentru dispozitivele mobile. Este vorba despre Warcraft Arclight Rumble, un joc „lesne de învățat, dar dificil de stăpânit”, ce promite să testeze abilitățile jucătorilor în ceea ce privește crearea unor armate în miniatură, necesare pentru a depăși provocările impuse de fiecare misiune.

Armatele vor fi realizate din eroi cunoscuți ai seriei Warcraft, ce luptă atât de partea binelui, cât și de cea a răului, implicați în tot felul de scenarii menite să testeze capabilitățile tactice ale jucătorilor. Totul grație unei noi mașinării din tărâmul Azeroth, un joc mecanic realizat de maeștrii ingineri gnomi, ce permite aducerea la viață a celor mai cunoscuți eroi sub formă de miniaturi.

Preînregistrările pentru a testa versiunea beta a jocului Warcraft Arclight Rumble sunt disponibile acum pe Android. Beta-ul va fi disponibil, în curând, și pentru dispozitivele cu iOS. Conform celor de la Blizzard Entertainment, Warcraft Arclight Rumble va necesita dispozitive de la iPhone 6S în sus (pe iOS) sau Samsung Galaxy S7 sau mai noi (pe Android).
Citește mai mult pe Go4Games.ro
Urmărește Go4IT.ro pe Google News