Consola PS3 ar putea primi încă un update – imagini noi

16.07.2012
Consola PS3 ar putea primi încă un update - imagini noi

În aşteptarea lui PS4, au apărut mai multe imagini cu o versiune mai subţire a consolei PS3. În partea din faţă nu este vizibilă unitatea optică, însă este posibil ca ea să fi fost mutată deasupra, pe faţa superioară cu striaţii. Alături de cele două porturi USB din faţă, oferta de conectori este completată în spate de mufa HDMI, cea LAN, ieşirea optică audio şi mufa cu format proprietar a consolei.

Un viitor model Sony PS3

Se pare că noul model PS3 va fi disponibil în trei versiuni. Una cu memorie internă de 16 GB şi două cu HDD-uri de 250 GB şi respectiv 500 GB. Mai sunt specificate şi conexiunile de tip Bluetooth şi WiFi 802.11b/g. Din nefericire, nu există nicio menţiune legată de componentele principale ale consolei. Nu ştim dacă Sony va aduce un upgrade pentru procesor, RAM sau placa video.

Un nou profil, cu unitatea optică mutată

Cât despre viitoarea consolă PS4, ea este aşteptată în 2013. Primele informaţii vorbesc despre un hardware produs de AMD. Mai multe detalii ar trebui să apară pe parcurs, însă producătorul nu vrea să discute oficial acest subiect.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News