Creatorul lui Flappy Bird ar putea relansa jocul – UPDATE

Creatorul lui Flappy Bird ar putea relansa jocul - UPDATE

UPDATE: Creatorul jocului Flappy Bird a anunţat pe contul său de Twitter că titlul va reveni în App Store, însă nu prea curând. Probabil că vietnamezul Dong Nguyen aşteaptă un moment potrivit şi ar putea avea nevoie de ceva timp pentru a aduce modificări jocului.


La începutul acestui an, jocul mobil Flappy Bird devea vedetă în magazinele de aplicaţii fără să fi avut parte de vreo campanie de promovare plătită. Totul a plecat de la o înjurătură la adresa sa pe Twitter şi s-a ajuns la telefoane distruse de frustrare. Creatorul său, vietnamezul Dong Nguyen nu s-a aşteptat la acest succes şi pe lângă banii câştigaţi, a fost nevoit să se confrunte cu un val de ură din partea jucătorilor sau a rudelor şi familiilor acestora. Intervievat de curând de revista Rolling Stone, el a declarat că are în vedere o posibilă relansare a dificilului şi frustrantului joc.

Flappy Bird - un joc extrem de controversat

Fenomenul Flappy Bird i-a luat prin surprindere pe foarte mulţi. Nu era de aşteptat ca un joc atât de dificil să ajungă atât de popular. În punctul de maximă popularitate, creatorul său ajunsese să câştige 50.000 $ pe zi din publicitatea afişată în aplicaţie, în condiţiile în care jocul era gratuit. Deşi jocul nu mai este disponibil în magazinele de aplicaţii, el generează venituri serioase pentru Nguyen deoarece sunt destui care-l mai joacă. Vietnamezul are în lucru trei jocuri noi. El nu a vândut drepturile pentru Flappy Bird, în ciuda numărului mare de oferte tentante şi ar putea surprinde fanii cu o relansare. În cazul în care o va face, va include un mesaj de atenţionare pentru jucători. Aceştia vor fi sfătuiţi să ia o pauză din când în când pentru a reduce din frustrarea acumulată.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News