Crysis 3 – cerinţe de sistem şi data de lansare

04.12.2012
Crysis 3 - cerinţe de sistem şi data de lansare

Crytek şi Electronic Arts au făcut publice cerinţele de sistem pentru Crysis 3. Spre surprinderea tuturor, acestea nu sunt chiar atât de exagerate pe cât ne-am aştepta de la un joc din seria Crysis.

Crysis 3 - click pentru galeria foto

După o binemeritată vacanţă, celebrul Prophet din primul joc Crysis revine în Crysis 3 pentru a lupta într-un decor şi mai luxuriant, c e schimbă jungla suburbană din Crysis 2 cu o junglă în adevăratul sens al cuvântului. Mai exact, Crytek au decis să combine ideile din cele două jocuri anterioare ale seriei: acţiunea urmează să se desfăşoare în interiorul aşa-numitului New York City Liberty Dome, o structură gigantică creată de Cell Corporation în locul vechiului oraş, unde jungla este pe cale să şteargă şi ultimele semne ale civilizaţiei umane.

Crysis 3 este bazat pe o nouă versiune a motorului grafic CryEngine 3 şi va putea fi găsit în magazine din februarie 2013, în variante pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3.

Vezi care sunt cerinţele de sistem pentru Crysis 3, în materialul publicat pe Go4games.ro.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult