Darksiders 2 – Moartea în vacanţă

14.09.2012
Darksiders 2 - Moartea în vacanţă

Darksiders a fost una dintre cele mai interesante apariţie în materie de jocuri din 2010, ce a reuşit să atragă fani în ciuda lipsei de originalitate, majoritatea elementelor jocului fiind împrumutate din alte titluri de succes.

Cei de la Vigil Games nu s-au mulţumit însă cu atât, creând Darksiders 2 – un joc ce poate fi comparat cu uşurinţă cu titlurile Legacy of Kain (mai ales subseria Soul Reaver).

Conceptele de bază sunt aceleaşi: o poveste fantasy, cu accent pus îndeosebi pe latura sa dramatică, un personaj decăzut aflat în căutare de răzbunare şi o lume de joc deschisă, dar cu accesul la anumite arii condiţionat de dobândirea unor abilităţi. Adăugaţi la acestea un sistem de luptă parcă rupt din seria God of War, cu personaje şi evenimente de inspiraţie biblică şi o campanie de dimensiuni apreciabile şi rezultă destule argumente în favoarea afirmaţiei de la începutul acestui articol.

Citeşte mai departe review-ul complet Darksiders 2 pe Go4games.ro.

Darksiders 2

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video