Două jucătoare de Pokemon Go au fost oprite de poliție. S-au ales cu un tort cu pokemoni

20.04.2020
Două jucătoare de Pokemon Go au fost oprite de poliție. S-au ales cu un tort cu pokemoni

Pokemon Go a fost de-a lungul timpului o sursă de amuzament nu doar pentru cei care îl joacă activ pe străzile din toată lumea, ci și pentru cei care privesc de pe margine. Mulți jucători de Pokemon Go au fost „prinși” în diverse ipostaze mai mult sau mai puțin amuzante, unii punându-și chiar viața în pericol pentru a prinde monștri virtuali. În plină pandemie de COVID-19, o mamă și o fiică au decis să joace Pokemon Go în mașină, motiv pentru care au atras inclusiv atenția poliției. Din fericire, această situație s-a terminat cu bine, cele două primind și un tort cu Pokemon pe post de scuze.

Amy Kellems din Minnesota, SUA, și fiica sa stăteau în mașină, în fața casei lor și jucau Pokemon Go pe 11 aprilie. În ciuda pandemiei de COVID-19, acestea au considearat că au șanse mai bune să prindă pokemoni în fața casei decât în casă, întrucât jocul încurajează explorarea străzilor pentru a putea captura monștri virtuali. Ce nu se așteptau cele două jucătoare era ca poliția să vină și să le întrebe ce caută acolo.

Se pare că unul dintre vecini a chemat poliția spunând că două persoane suspicioase se află într-o mașină pe strada lor. Agenții au răspuns prompt, însă în urma verificărilor identității, care confirmau că cele două locuiesc în casa în fața căreia erau, au fost lăsate în pace. Se pare că și vecinul care a chemat poliția și-a dat seama de greșeală și s-a gândit să le ofere un cadou în semn de scuze.

Acesta a comandat un tort cu tematică Pokemon, decorat cu o figurină Pikachu, cât și imagini cu cei trei pokemoni de început originali din primul joc de Game Boy: Bulbasaur, Charmander și Squirtle. Desigur, tortul avea și un mesaj pentru cele două jucătoare: „Îmi pare rău că am chemat poliția”.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult