Driving Speed 2, gratis pentru pasionaţii de jocuri cu maşini

14.03.2012
Driving Speed 2, gratis pentru pasionaţii de jocuri cu maşini

Driving Speed 2 este un joc gratis din categoria simulatoarelor auto, realizat de echipa independentă de la WheelSpin Studios. Chiar dacă este oferit în regim freeware, Driving Speed 2 se poata lăuda cu o grafică nesperat de bună, precum şi câteva opţiuni mai degrabă caracteristice titlurilor comerciale.

Pasionaţii de jocuri cu maşini pot alege între patru bolizi din categoria Muscle Cars, cu care pot alerga pe oricare dintre cele două trasee modelate după circuite reale, concurând împotriva a până la 11 oponenţi controlaţi de calculator. Driving Speed 2 nu este un joc arcade, acesta oferind posibilitatea de a regla setările maşinii înainte de fiecare cursă.

La fel ca multe alte jocuri cu masini sportive disponibile contra cost, Driving Speed 2 include şi un mod championship cu mai multe serii de curse, în care poţi câştiga bani pe care îi foloseşti pentru a-ţi crea propria colecţie de maşini tunate, modelate după versiunile originale din joc.

Chiar dacă este un joc gratis, Driving Speed 2 oferă şi un mod multiplayer care poate fi abordat într-o reţea locală (LAN), concurând împotriva prietenilor şi vecinilor de bloc, sau jucând pe internet împotriva altor concurenţi aflaţi online.

Jocuri cu masini gratis - Driving Speed 2

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult