FIFA 13 – primele detalii şi imagini

08.05.2012
FIFA 13 - primele detalii şi imagini

EA Sports oferă primele imagini din FIFA 13, cel mai nou joc din seria FIFA.

David Rutter, producătorul jocului, a prezentat în cadrul unui eveniment ce s-a desfăşurat la Londra, cele cinci mari îmbunătăţiri pe care FIFA 13 le va aduce faţă de predecesorul său:

First Touch Control – afectează modul în care fotbaliştii pot prelua pasele venite de la coechipieri. Factori precum puterea şi viteza pasei, înălţimea la care este trimisă mingea sau abilităţile tehnice ale jucătorului pot determina dacă preluările sunt sau nu executate cu succes.

Player Impact Engine este la rândul său îmbunătăţit în FIFA 13. Toate animaţiile nerealiste care aveau loc la ciocnirile dintre fotbalişti au fost eliminate, fiind adăugată o serie nouă de zone ale corpului ce pot fi afectate de motorul fizic al jocului (precum şoldurile sau pieptul).

În FIFA 12, se poate dribla doar prin schimbarea direcţiei de deplasare a fotbalistului controlat. Graţie noului Complete Dribble, acest lucru nu va mai fi posibil în FIFA 13.

Vezi galeria de imagini şi află mai multe detalii despre FIFA 13, citind articolul publicat pe Go4games.ro

FIFA 13 - primele detalii şi imagini

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult