Forza Motorsport 6: Apex, gratuit pentru utilizatorii de Windows 10

02.03.2016
Forza Motorsport 6: Apex, gratuit pentru utilizatorii de Windows 10

Lansat toamna trecută pentru consola Xbox One, jocul Forza Motorsport 6 este relansat ca joc gratis pentru Windows 10.

Disponibil în magazinul Windows Store din această primăvară, noul Forza Motorsport 6: Apex este oferit în regim free-to-play, putând fi jucat în mod graduit pe orice PC cu sistem Windows 10 care întruneşte cerinţele minime de sistem.

Forza 6: Apex este unul dintre primele jocuri care folosesc un motor grafic Direct X12, promiţând o experienţă vizuală superioară versiunii pentru consolă, respectiv suport pentru rezoluţii de până la 4K.

Forza Motorsport 6: Apex - gratuit pentru utilizatorii de Windows 10

Forza Motorsport 6: Apex va oferi 63 de maşini, cum ar fi Audi R18 e-tron quattro 2014, Ford GT 2017 sau Pontiac Firebird Trans Am SD-455 1973, 20 de variaţiuni de trasee în şase locaţii – Brands Hatch, Circuit de Spa-Francorchamps, Rio de Janeiro, Sebring International Raceway, Top Gear şi Yas Marina – şi posibilitatea de a participa la curse de noapte sau pe ploaie.

Vezi mai multe imagini şi trailer-ul de gamplay din Forza Motorsport 6: Apex, în materialul publicat pe Go4games.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult