Francis Ford Coppola lucrează la un joc video „Apocalypse Now”

26.01.2017

„Apocalypse Now” este unul dintre cele mai bune filme de război făcute vreodată. Regizat de celebrul Francis Ford Coppola, pelicula îl are în distribuţie pe legendarul Marlon Brando.

 

Este foarte posibil să fie lansat şi un joc video „Apocalypse Now”. Coppola şi o echipă de dezvoltatori doresc să stângă prin intermediul platformei Kickstarter 900.000 de dolari pentru acest proiect. Dacă sunt strânse fondurile necesare, jocul va debuta pe piaţă în 2020.

 

Personajul principal din joc va fi căpitanul Benjamin Willard, în mijlocul războiului din Vietnam. Misiunea acestuia este să îl asasineze pe colonelul Kurtz, un fost ofiţer american devenit rebel.

Jocul a fost gândit ca un RPG, iar în spatele lui se află o echipă de dezvoltatori veterani, printre care se numără unii care au lucrat la proiecte de succes precum „The Witcher”, „Gears of War: Judgment”, „Pillars of Eternity” sau „Wasteland 2”.

 

 

Pe pagina de Kickstarter a „Apocalypse Now” nu sunt oferite foarte multe detalii despre cum va arăta jocul.

 

După doar o zi, proiectul a strâns 47.000 de dolari. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult