Grand Theft Auto V, jocul anului 2013 (REVIEW)

07.10.2013
Grand Theft Auto V, jocul anului 2013 (REVIEW)

GTA V este fără îndoială cel mai a aşteptat joc din acest an, după cum arată şi interesul exprimat în rândul fanilor GTA, ajuns la cote maxime chiar dinainte ca producătorul Rockstar să lanseze GTA V în versiune pentru PC.

V-au plăcut jocurile anterioare ale seriei? Dacă răspunsul este da, atunci cu siguranţă veţi iubi GTA V! De ce? Pentru că GTA V încearcă să perfecţioneze formula de joc open-world venind cu o noutate absolută pentru acest gen: trei personaje principale jucabile. Narativ vorbind, Michael, Franklin şi Trevor se completează reciproc, oferind o imagine destul de bine conturată a unor clase sociale ce caracterizează societatea americană. Mai mult, în afara misiunilor, jucătorul este liber să comute când doreşte între cei trei, aceştia putând fi astfel surprinşi în situaţii care mai de care mai amuzante atunci când nu sunt controlaţi direct.

Citeşte mai departe review-ul complet Grand Theft Auto V, pe go4games.ro.

GTA V -  click pentru galeria de imagini

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult