GTA V – detalii şi imagini oficiale

Autor: Aurelian Mihai 09.11.2012
GTA V – detalii şi imagini oficiale

Grand Theft Auto V se bucură de prima prezentare oficială, cu nu mai puţin de 28 imagini care arată splendoarea motorului grafic şi detalii picante despre scenariul poveştii din joc.

Conform articolului publicat de GameInformer, GTA 5 renunţă la unele mecanici de joc din titlurile precedente, le îmbunătăţeşte pe altele şi introduce noutăţi majore în ceea ce priveşte gameplay-ul. De departe cea mai interesantă schimbare este folosirea a trei personaje principale, între rolul cărora jucătorii vor putea intra oricând doresc.

Alături de cei trei eroi principali, în Grand Theft Auto V îşi fac apariţia şi alte personaje din Grand Theft Auto IV şi Episodes from Liberty City, oficialii Rockstar precizând că toate aceste jocuri fac parte din acelaşi univers. Nu vom avea parte însă de personaje din vechile titluri GTA, Rockstar dorind astfel să delimiteze noile titluri HD de „epoca de aur” a seriei. Chiar şi Los Santos, oraşul în care se desfăşoară acţiunea din GTA 5, este foarte diferit de varianta prezentă în GTA San Andreas. Rockstar se laudă ca GTA 5 are parte de cea mai mare lume de joc de până acum, mai întinsă decât cea din Red Dead Redemption, GTA 4 şi GTA San Andreas combinate!

Citeşte mai departe despre noutăţile din Grand Theft Auto V, în materialul publicat pe Go4games.ro.

Grand Theft Auto V - click pentru galeria de imagini