Joc gratis: Carmageddon pentru Android şi iOS

10.05.2013
Joc gratis: Carmageddon pentru Android şi iOS

Carmageddon, celebrul joc pentru PC care ne stârnea adrenalina în urmă cu 15 ani, a fost lansat astăzi şi într-o versiune pentru tablete cu Android, după ce la finele anului trecut şi-a făcut apariţia în App Store, în variantă pentru dispozitive Apple iOS. Cei care doresc să adauge sângerosul joc cu maşini în colecţia proprie au ocazia sa-l descarce gratis în variantă completă, însă doar astăzi.

Trebuie ştiut că varianta promoţională nu va primi update-uri de-a lungul timpului (limitare impusă de modelul de funcţionare restrictiv al magazinului digital Google) şi va fi eliminată din Play Store la sfârşitul acestei zile. Utilizatorii care nu pot trăi cu aceste restricţii sunt invitaţi să achiziţioneze variantă plătită a jocului, pentru suma de 6,52 lei. În semn de solidaritate cu utilizatorii de pe iOS, Carmageddon poate fi descărcat gratuit şi de pe AppStore, până la sfârşitul zilei.

Vezi trailerul de prezentare şi link-urile de unde poţi descărca jocul Carmageddon, pe Go4games.ro.

Joc gratis: Carmageddon pentru Android şi iOS

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult