Jocuri cu acțiune pe repede înainte pentru telefonul mobil

12.08.2021
Jocuri cu acțiune pe repede înainte pentru telefonul mobil

În cazul în care îți dorești să te joci pe dispozitivele mobile, dar nu îți plac timpii morți sau producțiile complicate, iată câteva recomandări în acest articol.

Recomandările sunt următoarele:

1. Snake

Au trecut aproape 35 de ani de când acest joc a fost lansat și 23 de când poate fi accesat și pe dispozitivele mobile. Snake a fost însă actualizat și grafica este ceva mai prietenoasă, dar conceptul a rămas același. Este un joc pe care să-l accesezi oricând te plictisești și îți dorești ceva rapid, care să nu te solicite prea tare. Peste 50 de milioane de descărcări a avut cea mai nouă versiune a Snake numai pe Android, un semn clar că acest joc este în continuare foarte popular și că mulți mai sunt încă nostalgici după primul joc care a făcut furori pe telefoanele mobile. De altfel, în acest moment sunt peste 500 de versiuni ale jocului pentru dispozitivele mobile.

2. SNAP Poker

Jocul disponibil la 888poker este perfect pentru cei care doresc să se distreze fără să aibă timp morți. Pentru cei care caută jocuri pocar foarte antrenante, SNAP Poker este cea mai potrivită soluție. În această versiune, atunci când dai fold ești automat mutat la o masă nouă cu alți jucători și alte cărți. Versiunea este disponibilă atât că turneu cât și jocuri cash pentru Texas Hold’em și Omaha. Pentru a fi mutat la o altă masă când dai fold trebuie să activezi Snap Fold. De asemenea, în această versiune poți să renunți la mână oricând dorești, fără să-ți aștepți rândul sau să-i întrerupți pe ceilalți.

3. Car Parking

Un joc care nu are o grafică ieșită din comun, dar care se bucură de un succes impresionant. Are peste 50 de milioane de descărcări numai pe Android, iar recenziile sunt în general pozitive. Car Parking are nota 4.4 din peste 1 milion de voturi exprimate. Așa cum îi spune și numele, în acest joc trebuie să parchezi mașini. O acțiune relaxantă, mai ales că acest joc nu te solicită foarte tare. Dar Car Parking vine și cu alte funcții. Poți să îți tunezi mașinile și, pe măsură ce avansezi, poți cumpăra unele mai puternice și mai bine cotate. Însă acest joc nu te limitează doar la parcatul mașinilor, ci poți să mergi liber prin oraș sau să faci și curse. Car Parking beneficiază inclusiv de un modul multiplayer.

4. Flick Soccer

Pentru fanii fotbalului, acest joc poate fi foarte potrivit de jucat în scurtele pauze. Flick Soccer nu este solicitant, ci doar trebuie să tragi la poartă și să lovești diverse ținte, în timp ce concurezi contra cronometru. Pe măsură ce avansezi în joc reușești să câștigi timp și să treci la un nivel superior. Modulul de joc este foarte simplu, astfel că îți va lua doar câteva secunde să înveți ce trebuie să faci.

5. 8 Ball Pool

Este, probabil, cel mai popular joc de popular existent. Regulile jocului de biliard sunt știute de toată lumea, astfel că este cu siguranță un joc simplu. 8 Ball Pool a fost lansat în 2010 și este disponibil pe Android, iOS și PC. Sunt peste 500 de milioane de oameni care au încercat acest joc. Tocmai din acest motiv, 8 Ball Pool a devenit jocul numărul unu creat de compania Miniclip vreodată. Se remarcă în mod deosebit printr-o grafică bună și un modul de joc simplu. De asemenea, în funcție de performanțele din acest joc, utilizatorii au posibilitatea de a face diverse achiziții și de a-și îmbunătăți abilitățile.

6. Car Simulator 2

A conduce o mașină este o pasiune pe care mulți adulți o au. Poate fi și relaxant și reușește să te liniștească. Iar Car Simulator 2 este jocul care îți permite să simulezi șofatul unei mașini direct de pe dispozitivele mobile. Este un joc foarte simplu, în care doar trebuie să ții de volan. Desigur, poți să îndeplinești și unele misiuni, cum ar fi să mergi la cumpărături. Și acest joc are peste 50 de milioane de descărcări doar în Magazin Play.

7. Soccer Stars

Un alt joc îndrăgit de fanii fotbalului pentru care nu ai nevoie de foarte mult timp la dispoziție pentru a te distra. În Soccer Stars întâlnești adversari din toate colțurile lumii, cărora trebuie să le marchezi goluri pe un teren improvizat. E o combinație de fotbal și biliard, în condițiile în care precizia are un rol important. Partea bună este că partidele nu durează mai mult de 2-4 minute. De asemenea, pe măsură ce avansezi în joc reușești să cumperi „jucători” care lovesc mai puternic sau mai precis.

8. Knife Hit

Jocul creat de Ketchapp and Estoty este foarte simplu. Practic, tot ce trebuie să faci este să arunci cu diverse cuțite și să le distrugi, în timp ce trebuie să ferești diverse obstacole. Începi cu misiuni foarte ușoare, dar după cea de-a 20-a lucrurile se complică și devine tot mai dificil. E un joc care îți antrenează și precizia.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult