Jucătorii de Pokemon Go din Bucureşti au colectat rechizite şcolare pentru şcolile defavorizate

22.08.2016
Jucătorii de Pokemon Go din Bucureşti au colectat rechizite şcolare pentru şcolile defavorizate
Fanii aplicaţiei Pokemon Go s-au întâlnit, în weekend, în parcul Herăstrău, din capitală, pentru o sesiune de vânătoare inedită, pe finalul căreia a avut loc şi o colectare de rechizite şcolare, pentru şcolile defavorizate din România.
 
Aşa cum au promis, iniţiatorii întâlnirilor dintre „vânătorii de pokemoni” au revenit cu organizarea unui eveniment mult mai amplu, bineînţeles, tot în Parcul Herăstrău.
 
Membrii comunităţii Pokemon Go au vrut să arate că pe lângă pasiunea comună de a vâna „lighioanele digitale”, au şi un simţ civic dezvoltat şi doresc să îşi aducă aportul societăţii, mai precis cauzelor care au nevoie de sprijin.

Aşadar, pe lângă vânătoarea de pokemoni, în cadrul întâlnirii membrilor comunităţii, s-a desfăşurat şi o acţiune de colectare de rechizite pentru şcolile defavorizate din România.

 
Întâlnirea a avut loc sâmbătă, 20 august, lângă statuia Charles de Gaulle. Mai mult decât donaţiile în sine este interesant faptul că organizatorii întâlnirii dintre vânătorii de pokemoni au publicat în prealabil un regulament, menit să menţină pacea, ordinea şi buna desfăşurare a evenimentului:
 
– Este interzisă participarea persoanelor care au asupra lor, la vedere sau ascunse, băuturi alcoolice, arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe instant-lacrimogene sau cu efect paralizant, ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a evenimentului;
 
– Sunt interzise manifestările violente şi lipsite de respect la adresa celorlalţi participanţi sau la adresa organizatorilor.
 
– Este interzisă participarea la eveniment în stare de ebrietate sau sub influenţă drogurilor de orice fel.
 
– Este strict interzisă aruncarea deşeurilor de orice fel în orice loc de pe traseu în afară celor amenajate.
 
– De asemenea, prin inscrierea la eveniment, participanţii se angajează să respecte prezentul regulament, înţelegând că este conceput exclusiv pentru siguranţă şi confortul acestora.
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video