Legendarul joc Transport Tycoon va sosi oficial pe platformele iOS şi Android

15.07.2013
Legendarul joc Transport Tycoon va sosi oficial pe platformele iOS şi Android

Acum aproape două decenii, programatorul scoţian Chris Sawyer a lansat un joc care a devenit rapid unul dintre cele mai importante simulatoare economice din istoria PC şi din care s-au inspirat ulterior multe titluri similare: Transport Tycoon. Pentru cei care nu au uitat de legendarul joc, vestea că acesta va ajunge pe platformele iOS şi Android nu poate fi decât binevenită.

Lansat în 1994, Transport Tycoon a fost un joc DOS care a pus jucătorul în pielea unui întreprinzător din domeniul transporturilor. Începând în zorii secolului XX, Transport Tycoon a oferit posibilitatea dezvoltării unor reţele de transport feroviare, rutiere, aeriene şi navale pentru marfă şi pasageri, jucătorul luptându-se cu concurenţa, costurile şi progresul tehnologic. Acest legendar joc nu a fost uitat, proiectul Open TTD aducând suport pentru rezoluţii mai mari şi alte sisteme de operare, existând chiar o portare Android.

De data aceasta este însă vorba de o versiune oficială a jocului în care s-a implicat chiar creatorul  Chris Sawyer, compania Origin8 afirmând că vom primi o versiune refăcută şi îmbunătăţită a acestui legendar produs software. Pentru moment, compania a afirmat că versiunile iOS şi Android vor fi lansate până la sfârşitul acestui an, o dată de lansare concreta urmând sa fie anunţată ulterior.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News