Maşini noi pentru NFS: Rivals

19.02.2014
Maşini noi pentru NFS: Rivals

Electronic Arts a promis un anunţ important legat de seria Need for Speed, concretizat  astăzi pin lansarea a două pachete de maşini pentru jocul NFS: Rivals.

Cu numele Ferrari Pack, primul download aduce două dintre cele mai iubite modele din istoria Căluţului Cabrat: Ferrari F40 şi Ferrari F50. În schimb, Jaguar Pack oferă modelul XJ220 alături de prototipul Jaguar C-X75, o maşină hibrid cu doar două locuri, realizată cu ocazia celei de-a 75-a aniversări a mărcii Jaguar.

Pachetele de maşini Ferrari şi Jaguar vor fi disponibile pentru console PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 şi Xbox One, dar şi pentru PC prin intermediul serviciului Origin. Potrivit EA, noi astfel de DLC-uri vor fi publicate în curând pentru NFS: Rivals.

Vezi cum arată noile maşini Ferarri şi Jaguar pentru NFS: Rivals în trailerele video disponibile pe Go4games.ro.

Maşini noi pentru NFS: Rivals

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult