Mass Effect, RPG-ul anului va sosi şi pe PC-uri

Mass Effect, RPG-ul anului va sosi şi pe PC-uri

Mass Effect, un RPG distins cu peste 70 de premii – inclusiv jocul anului pentru console şi RPG-ul anului, va fi lansat pe PC-uri în data de 6 Mai 2008. Iniţial a fost conceput doar pentru Xbox 360, dar acum Bioware şi Electronic Arts l-au refăcut special pentru PC şi i-au introdus noi facilităţi.

Mass Effect

Mass Effect te pune în pielea comandantului Shepard (personalizabil) prin intermediul căruia vei controla trupe de elită şi te vei confrunta cu tot felul de specii robotizate dintr-o galaxie îndepărtată. Pe parcursul jocului caracterul tău va căpăta experienţă şi va primi puncte ce vor folosi la îmbunătăţirea abilităţilor şi a echipamentului, într-un mod asemănător cu cel din seria Fallout. Nu lipsesc nici dialogurile dilematice al căror scop este să te ţină în tensiune aşteptând efectul deciziei pe care tocmai ai luat-o.

Mass Effect

Tacticile din Mass Effect versiunea PC îţi dau o libertate mai mare de acţiune: de exemplu, poţi da comenzi individuale membrilor din grup, iar cu ajutorul tastelor funcţionale vei activa rapid abilităţile speciale (“biotic powers”). Câteva schimbări se regăsesc şi la nivel de interfaţă grafică, inventar şi controlul camerei. Ce mai putem spune, decât că-l aşteptăm cu nerăbdare şi sperăm să nu dezamăgească odată cu trecerea de la consolă (dispune de un hardware inferior faţă de PC-urile mainstream şi high-end actuale) la PC.

Mass Effect

Urmărește Go4IT.ro pe Google News