Microsoft discută cu Sony pentru a introduce Blu-Ray pe XBox

Microsoft discută cu Sony pentru a introduce Blu-Ray pe XBox

Microsoft poartă discuţii cu Sony pentru a introduce unitatea optică Blu-Ray pe consola Xbox 360. Informaţia a venit din partea unui director executiv Sony şi nu a fost confirmată încă de către gigantul din Redmond.

Xbox 360 Să vedem dacă japonezii vor accepta acest lucru deoarece prezenţa pe piaţă a gigantului din Redmond dotat cu Blu-Ray pe consolă dezavantajează oarecum Sony. Aceştia ar profita de pe urma vânzărilor de unităţi optice şi discuri Blu-Ray, dar oare nu ar fi mai bine să-i lase în urmă pe Microsoft cu al lor Xbox? Astfel Playstation 3 ar continua să domine autoritar piaţa consolelor, dar să nu uităm de Nintendo Wii care deşi tehnic este cu mult inferior PS3-ului, în viitor ar putea face saltul la rezoluţii mai spectaculoase, cum ar fi HD sau chiar Full HD. Momentan, ei se mulţumesc cu standardul 480p, uzat moral încă de la început.

Update: Microsoft a dezminţit afirmaţia directorului Sony legată de introducerea unităţii Blu-Ray pe consola Xbox 360. Aşadar, consola Microsoft rămâne cu învechitul player DVD.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News