Microsoft la E3 2013 – DRM şi multe jocuri pentru Xbox One

11.06.2013
Microsoft la E3 2013 - DRM şi multe jocuri pentru Xbox One

Microsoft a venit la E3 cu artileria grea, rezumând conferinţa de presă ţinută cu ocazia celui mai important târg de gaming la a prezenta joc după joc (multe titluri exclusive, precum şi câteva multiplatform).

Conferinţa Microsoft a debutat furtunos cu un nou trailer din Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, în care au fost prezentate câteva dintre noutăţile pe care acest joc le va aduce seriei (în principal legate de natura open-world a noului MGS). Momentul a fost încheiat de apariţia pe scenă a celebrului designer Hideo Kojima, care a confirmat faptul că MGS V: The Phantom va fi lansat şi pe Xbox One.

Ryse: Son of Rome este un joc de acţiune realizat de Crytek exclusiv pentru noua consolă Microsoft. Jucătorii vor putea controla un conducător roman în lupte sângeroase.

Sunset Overdrive este un alt titlu realizat exclusiv pentru Xbox One, prezentat sub forma unui shooter multiplayer open-world cu un stil artistic oarecum copilăros.

Forza Motorsport 5 este un joc ce va fi disponibil chiar la momentul lansării noului Xbox One. După cum era de aşteptat, Forza 5 arată foarte bine, producătorii promiţând un framerate de 60FPS la o rezoluţie FullHD 1080p. În plus, calculele realizate în cloud vor fi folosite pentru a adapta nivelul de dificultate la modalitatea de şofat a jucătorului.

Unul dintre cele mai apreciate momente ale conferintei Microsoft a fost prezenţa pe scenă a lui Sam Lake de la Remedy Entertainment (părinţii seriilor Max Payne şi Alan Wake), care a prezentat în premieră secvenţe in-engine din Quantum Break, un nou joc exclusiv pentru Xbox One.

Vezi lista completă a jocurilor pregătite pentru consola Xbox One, completă cu trailere video de prezentare, în materialul publicate pe Go4games.ro.

Microsoft a prezentat noile jocuri pentru consola Xbox One

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult