MiiTomo, primul joc pentru smartphone al Nintendo, a devenit un hit peste noapte

04.04.2016
La scurt timp după ce a fost lansat, jocul pentru smartphone MiiTomo, primul de acest fel dezvoltat de Nintendo, a ajuns pe primul loc în topul aplicaţiilor gratuite din magazinul virtual App Store, devansând Snapchat. 
 
Aplicaţia dezvoltată de compania japoneză a fost descărcată de peste 3 milioane de ori, de utilizatori din întreaga lume. 
 
MiiTomo este un joc-reţea de socializare. Utilizatorii crează un avatar, „Mii”, folosind camera frontală a telefonului, iar apoi răspund la întrebări care pot fi văzute şi marcate ca favorite de prietenii din paltformă. 
 
 
Însă cea mai populară caracteristică a jocului pare să fie MiiFoto, modul foto care le permite jucătorilor să îşi personalizeze avatarul cu noi expresii şi să îl suprapună peste orice fundal. 
 
Aplicaţia este disponibilă pentru sistemele de operare mobile iOS şi Android
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult