Mod-ul pentru FIFA 13 cu echipele de Liga I şi Liga II – download gratuit

12.09.2013
Mod-ul pentru FIFA 13 cu echipele de Liga I şi Liga II - download gratuit

Una din marile nemulţumiri manifestate de fanii seriei FIFA – lipsa echipelor româneşti de club – este remediată cu noul mod RNGP13, disponibil pentru download gratuit exclusiv pe Go4games.ro. Ce aduce RNGP 13 pentru FIFA 13? Ligile 1 şi 2 din România, cu toate loturile la zi ale echipelor prezente în joc (peste 2000 de transferuri!).

Mai mult decât atât, jucătorii poartă echipamentele reale pentru fiecare echipă şi sunt identificaţi cu feţele sportivilor din lumea reală. La fel şi arbitrii. Echipele româneşti sunt prezente în competiţiile europene şi multe, multe altele.

Click pe butonul Download de mai jos pentru detalii complete despre ce oferă RNGP 13, instrucţiunile pentru instalare şi demonstraţia video cu primul joc Steaua – Dinamo în FIFA 13:

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult