Need For Speed: Most Wanted a ajuns pe tabletele Android şi iOS

31.10.2012
Need For Speed: Most Wanted a ajuns pe tabletele Android şi iOS

Amatorii de viteză şi adrenalină au de ce să se bucure, deoarece acum pot fi urmăriţi de poliţie şi pe tabletă, în versiunea pentru Android şi iOS a celebrului joc cu maşini Need For Speed: Most Wanted.

Jocul pune la dispoziţie o colecţie de 35 autoturisme exotice, ce pot fi controlate cu ajutorul interfeţei touch şi setul de butoane virtuale pentru direcţie, acceleraţie şi frână, sau rotind tableta stânga-dreapta asemenea unui volan virtual.

Din secvenţele video de mai sus reiese că ingredientele de bază ale jocului, precum accidentele spectaculoase şi urmăririle cu poliţia, sunt prezente şi în varianta pentru tabletă a lui Need for Speed: Most Wanted. Totuşi, imaginile prezentate ar putea să nu reflecte întrutotul performanţele motorului grafic, în versiunea adaptată pentru posibilităţile hardware ale unei tablete sau smartphone.

Download Need For Speed: Most Wanted

Need For Speed: Most Wanted poate fi cumpărat din magazinul de aplicaţii Google Play Store, în versiune pentru tabletă sau smartphone, la preţul de 24.65 Lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult