PlayStation 3 de 40 GB, full HD mai ieftin

25.09.2007
PlayStation 3 de 40 GB, full HD mai ieftin

Sony Playstation 3Sony PlayStation 3 stă prost la vânzări în întreaga lume, chiar dacă este cea mai evoluată consolă a acestor timpuri, din punct de vedere tehnologic. Însă îi lipseşte gameplay-ul lui Nintendo Wii sau preţul XBOX-ului 360. Iar cum ofertele promoţionale nu au crescut semnificativ vânzările, japonezii speră ca noua versiune, PlayStation-ul de doar 40 GB, să fie asul din mânecă, mult aşteptat.

Varianta vitregită a celebrei console va fi dezvoltată de Foxcon, şi va costa în jur de 400 de dolari în SUA, un preţ ce îi permite să concureze cu XBox 360 Elite (480$, dar cu memorie mai mare). Pe lângă HDD-ul mai mic, se pare că noua jucărie PlayStation 3 va mai avea şi alte lipsuri, necesare pentru a putea reduce costurile, cum ar fi incompatibilitatea cu dispozitivele de control mai vechi.

Desigur, un PlayStation 3 mai ieftin este binevenit, însă nu cred că va influenţa semnificativ vânzările la plan mondial. Poate doar apariţia unor jocuri precum Gran Turismo 5 sau GTA 4 să o facă, pentru că atunci abia consumatorul va putea vedea adevăratele avantaje ale unei console full HD.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News