PlayStation 3 şi telecomanda sa stilată

05.09.2007
PlayStation 3 şi telecomanda sa stilată

Posesorii de console Sony PlayStation 3 au regretat cu siguranţă lipsa unei telecomenzi clasice care să poată fi folosită atunci când vizualizează un film în format 1080p citit de pe discul Blu-ray.

Messiah le vine în ajutor, cu a lor Darklite PS3 remote, o telecomandă cu un aspect deosebit. Negrul glossy şi iluminarea albastră a butoanelor, alături de forma ciudată, de telefon slide, te fac să te gândeşti dacă jucăria este cu adevărat o telecomandă. Dar da, rolul ei e de a controla PS3-ul. Pe partea superioară se găsesc comezile de bază, pentru cele avansate fiind nevoie să deschidem slide-ul.

Gadgetul vine cu propriul acumulator integrat, ce se încarcă conectând telecomanda la docking station-ul cu care e livrată. Acesta din urmă se va lega la PlayStation 3 prin USB. Darklite remote-ul nu foloseşte Bluetooth ca celelalte accesorii pentru PS3, ci este o clasică telecomandă prin IR.

Darklite remote

Fiind un dispozitiv relativ simplu, ce marjează pe aspect, preţul nu sare din limitele normalului, fiind de 30$ în SUA. Darklite Remote poate fi comandată de aici şi va fi livrată începând cu sfârşitul acestei luni.

Darklite remote

Urmărește Go4IT.ro pe Google News