Playstation Vita – primele cifre de vânzări şi primele probleme

Playstation Vita – primele cifre de vânzări şi primele probleme

Playstation Vita, noua consolă portabilă Sony, s-a vândut în aproximativ 321.000 de exemplare în primul weekend de la lansare pe piaţa din Japonia.

Cifrele sunt încurajatoare, dar nu reuşesc să le egaleze pe cele ale rivalei Nintendo, a cărei consolă Nintendo 3DS s-a vândut în 371.000 de exemplare în weekend-ul de imediat de după lansarea oficială.

O parte din clienţii care şi-au achiziţionat Playstation Vita au raportat probleme de stabilitate ale consolei: blocări (freeze) în timpul jocului, dar şi după pornirea dispozitivelor – acestea au fost cele mai frecvente reclamaţii.

Sony Playstation Vita

Au fost semnalate şi ceva probleme cu display-ul, conform unor imagini postate pe Internet se pare că anumite modele au touchscreen-ul defect din cauze fizice. Nu se ştie deocamdată dacă din cauza şocurilor sau din motive de proiectare.

Sony ar trebui să remedieze problemele până cel târziu la mijlocul lui februarie 2012, căci pe 22 februarie anul viitor Playstation Vita va intra pe pieţele din Europa şi Statele Unite.

Află totul despre Sony Playstation Vita şi jocurile care vor fi lansate pe noua consolă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News